VÅRA REDSKAP

GYMLECO

Gymleco är ett familjeägt svenskt företag som är en av norra Europas största tillverkare av gymutrustning.

Sedan 1994 har Gymleco fokuserat på att designa funktionell träningsutrustning med hög kvalité som är hållbar och inte kräver något underhåll. Gymleco är passionerade när det kommer till friskvård och hälsa. 

ELEIKO

För 30 år sedan tillverkade Eleiko små elektriska apparater, bland annat våffeljärn. 1957 kom dåvarande produktionschef Herr Hellström, en hängiven tyngdlyftare som hade fått nog av att skivstänger böjdes eller gick av, med en inspirerande idé till dåvarande VD Tyra Johansson — att tillverka en bättre skivstång i Eleikos fabrik.

Skivstången utvecklades av unikt, svenskt stål med lättring inspirerat av mönstret från ett våffeljärn.

Technogym

I mer än 35 år har Technogym hjälpt människor att leva hälsosammare och lyckligare liv.


World Class

Några enstaka maskiner från WorldClass finns hos oss.

Nordic Gym

Nordic Gym är ett helsvenskt utvecklings-, tillverknings- och försäljningsbolag. Vi utvecklar personanpassad styrketräningsutrustning som kan användas av alla; allt från rehabilitering, motionärer, elit och människor med funktionsvariationer. Företaget startades 1980 som Nordic Gym AB, av Benny Eriksson.

Idag drivs och ägs Nordic Gym AB av Christer Eriksson, Europamästare i bodybuildingens tungvikt 1983. Med sin gedigna kunskap om träning drivs han nu av nyfikenheten att utveckla de perfekta träningsmaskinerna för muskelträning. Christer har en dröm om att alla människor skall kunna träna oavsett förmåga.